Avea dreptate Traian Basescu atunci cand spunea ca „pesedistii se inregistreaza intre ei” si apoi dau materialul catre presa sau adversari. Congresul PSD a avut si partea sa mizerabila, generata, evident, de catre cei care ziua fac politica, iar noaptea se inteleg cu interlopii cu gulere albe.

Toata povestea cu inregistrarea lui Cristian Diaconescu si apoi cu santajul la adresa sa m-a scarbit. Scandalul care, initial, fusese estompat, a fost amplificat, ieri, de cel mai enervant personaj politic al momentului, Hoara de la PD-L, care a dovedit ca marlania in spatiul public romanesc este nelimitata.

Cred ca viata privata trebuie respectata, asa cum mai cred ca, indiferent de stilul ezitant din ultima perioada, Cristian Diaconescu a avut un rol pozitiv in PSD si in general in politica romaneasca. E trist ca un om care practica politica in stil european a ajuns sa fie murdarit prin actiuni securistoide de doi bani.

Sper ca noul presedinte al PSD, Victor Ponta, sa limiteze influenta in partid al celor care l-au „lucrat” pe fostul ministru de externe.