About

Viorel Ioan Bota

36 de ani

Ortodox practicant
Căsătorit, cu Diana
Tată a doi copii, David şi Gloria
Jurnalist (în audio-vizual, în prezent)
Specialist (cu licenţă şi experienţă) în comunicare
Autor de cărţi de specialitate
Vânător…cu blog

3 comentarii la „About”

  1. Horea Badau a spus:

    Buna ziua. Asociatia Consumatorilor de Media are placerea de a va invita la dezbaterea televizata “Victor Ponta fata in fata cu bloggarii”. Dezbaterea va avea loc in Club Spice , Calea Victoriei 21-23 (deasupra fostei Case de Moda Venus, langa Politia Capitalei), miercuri, 22 septembrie, ora 18.00. Va rog sa confirmati participarea printr-un mail la horeabadau@gmail.com .

  2. Sapianu Ioana a spus:

    Buna ziua,
    Ma numesc Ioana Sapianu si sunt studenta in an terminal la Departamentul de Comunicare si Limbi Straine, din cadrul Universitatii Politehnica Timisoara. As dori, daca sunteti dispus, sa imi acordati putin din timpul dumneavoastra din aceasta saptamana, pentru un interviu, de care am nevoie pentru a-l folosi ca si material in studiul de caz al lucrarii mele de licenta. Tema este aceea a relatiei dintre jurnalisti si departamentele de relatii publice.
    In eventualitatea unui raspuns afirmativ, va rog sa imi lasati o adresa de mail si/sau un numar de telefon, pentru a putea lua legatura cu Dumneavoastra si, sper eu, pentru a programa interviul.
    Va multumesc anticipat
    Ioana Sapianu

  3. Felicitări pentru desemnarea în echipa de consilieri a lui Bojin. Sper să te și asculte când îl sfătuiești

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.