Rețelele de socializare au explodat, zilele acestea, în culorile curcubeului, după ce justiția americană a decretat că în toate statele UE căsătoriile gay sunt legale. Milioane de oameni au ales să-și schimbe imaginea de profil cu o variantă foarte colorată, cu trimitere la curcubeu, simbol adoptat de comunitatea mondială LGBT. Fenomenul ia amploare, precum un incediu de pădure. Gălăgia aplaudacilor prinși în turma mainstream e teribilă, însă cei care înțeleg că viața nu e o iluzie și că valorile nu pot fi răsturnate la comandă probabil că își amintesc de acest pasaj din Biblie:

„Va fi deci curcubeul Meu în nori şi-l voi vedea, şi-Mi voi aduce aminte de legământul veşnic dintre Mine şi pământ, şi tot sufletul viu din tot trupul ce este pe pământ!“

Facerea 9, 16

E simplu de dedus că procesul de inversare a valorilor umanității trece probabil prin cea mai teribilă fază, însă am convingerea că parcurgem un moment anticipat în cărțile sfinte ale creștinismului, iar după furtună va răsări soarele. Până atunci trebuie să rămânem ancorați în realitate și bun simț, pentru că probabil va urma legalizarea căsătoriilor între oameni și animale și, previzibil, o acceptare tacită a pedofililor în societate. Așa cum decizia Curții Supreme a SUA nu poate sfida parcursul firesc al vieții și familia tradițională, tot așa preluarea abuzivă a ideii de curcubeu de către comunitatea LGBT nu poate reprezenta mai mult decât a însemnat crucea întoarsă, simbolul mișcărilor sataniste, care în timp și-au dovedit lipsa de impact…

Mântuitorul Hristos vorbește în Evanghelia după Matei despre „urâciunea pustiirii” care va sta în „locul cel sfânt”. Abia acum, după 2000 de ani, e clar, ca lumina zilei, acest mesaj. Ce reprezintă o uniune, legalizată fie ea, între două persoane de același sex dacă nu o „urâciune a pustiirii”, având în vedere că sensul primordial al uniunii dintre un bărbat și o femeie e acela de a procrea?! Este evident că așa-zisa familie homosexuală va rămâne pustie pentru totdeauna, indiferent câtă propagandă meschină i se face în prezent. Ce e „locul cel sfânt” pentru un om? Sigur că familia…Care nu poate fi înlocuită de nimeni și de nimic.