Colega noastra de blog din salbaticul (la propriu si la figurat!) judet Caras-Severin, Sibilla, traieste momente cumplite. Intr-o tara membra a Uniunii Europene si intr-o zona despre care unii inca mai spun ca e „fruncea”. Pentru ca a avut curajul si demnitatea de a ramane OM Sibilla este persecutata, la propriu, folosindu-se o metoda diabolica de izolare a sa…Din pacate, cunosc acest mod de a incerca sa „executi” pe cineva. Il folosesc adevaratii ticalosi ai sistemului politic din Romania, rebuturi umane, care nu se simt bine daca nu fac rau cuiva, intr-o zi. Iar seara apar pe posturile tv pozand in salvatori ai natiunii.

Va recomand sa cititi textul postat de Sibilla si sa o ajutati. Cred ca, pana la urma, trebuie denuntate chiar international aceste practici bolsevico-securiste folosite de personaje care de multa vreme ar fi trebuit sa ajunga la cosul de gunoi al istoriei. Sau macar la recycle bin…

P.S. Cand am deschis blogul, ma pregateam sa postez ceva legat de marea Sarbatoare ortodoxa de astazi. Am aprobat comentariul Sibillei si am decis sa scriu cateva randuri despre drama pe care o traieste ea. Mai jos, postez (preluare de pe youtube) Troparul Sf. Ioan Botezatorul.