Au închis cazul după manualul oficial de manipulare. Zile la rând am avut un Cumpănaşu dezlănţuit, care se lupta cu sistemul şi se declara chiar dispus să se bată cu foştii săi sponsori pentru devoalarea reţelei de trafic de persoane/prostituţie, acum avem un alt Cumpănaşu ce ne convinge că monstrul-diliu a ars un corp uman într-un butoi, cu câteva lemne şi un sul de carton, plus vaselină. Care vaselină se foloseşte, printre altele, pentru etanşeizarea uşilor de la centralelepe lemne. Adică nu arde. Orice om care are o minimă legătură cu natura, cu mediul înconjurător, cu drumeţiile, cu logica ştie că povestea asta e falsă cap coadă. Pentru că este evidentă forţarea stingerii incendiului care a cuprins societatea românească, lansez şi eu câteva întrebări, menite să ne pună pe gânduri. Măcar…

1. Cine a intrat în casa monstrului-diliu în momentul în care Alexandra a dat al treilea telefon la 112 şi a spus „Vine…vine..”? În momentul respectiv, Dincă era în Craiova.

2. De ce în şedinţa CSAT de săptămâna aceasta s-a prezentat varianta arderii în butoi prin folosirea unui cărbune special? În cel mai puternic for al statului român e de aşteptat să se vehiculeze informaţii super verificate.

3.Ce a făcut monstrul cu Luiza? Tot cu câteva lemne a rezolvat, ca în Hansel şi Gretel?

4. Cine a plasat în parcul din Caracal telefonul Alexandrei? Nu crede nimeni că terminalul mobil a stat acolo 8 zile.

5. De ce a apărut brusc în peisaj doamna Birchall, care înţeleg că personal a anunţat familia că Alexandra e moartă? De ce ar fi un om (indiferent de funcţie) dornic să dea o asemenea veste unei familii care încă nutrea speranţa că fata se va întoarce?

6. Cine sau mai exact ce se protejează în halul acesta în afacerea Caracal?

7. De ce?

Publicitate