31.05.2019

Dragoș Pîslaru, fost ministru în Guvernul Cioloș, actual europarlamentar PLUS a recunoscut aseară, la Antena 3, că în anul 2010 firma sa a realizat strategia de dezvoltare a județului Teleorman, contractul fiind semnat evident de ordonatorul principal de credite de atunci, nimeni altul decât Liviu Dragnea. Același talentat domn Pîslaru a fost nevoit să-și continue spovedania și a admis că un contract similar a încheiat și cu primăria Slatina, pe vremea când instituția era condusă de Darius Vâlcov. Pe scurt: firma acestui personaj care dădea lumină electoratului antiPSD a umflat bani publici, cu ajutorul semnăturilor lui Dragnea și Vâlcov. Iată că am aflat cine a făcut strategia de dezvoltare a unui județ sărac, blocat în subdezvoltare. Probabil că azi echipele de comunicare ale USR+Plus vor gândi o strategie de „damage control”, vor ieși cu alte teme, vor muta atenția, astfel încât ultrașii lor să piardă din vedere această informație.
E posibil ca pe Pîslaru să nu îl mai vedem o perioadă pe tv, însă momentul de aseară de la emisiunea lui Gâdea a demonstrat că unii dintre cei care au promis că aduc schimbarea sunt doar niște impostori care au ciugulit semințe din mâna lui Dragnea. Da, Dragnea ăla penalul care a fost folosit de USR+Plus ca sperietoare pentru un electorat chipurile educat și informat. Oare cum se simt votanții acestui Pîslaru, după emisiunea de aseară de la A3, pardon, de la „Latrina 3”, cum spun fanii schimbării în România.

P.S. Cunosc câțiva șmecherași de genul acesta care tot pe la Plus și-au făcut culcuș, după ce în trecut au muls bani publici, prin aceeași metodă, de la primăriile PNȚCD. Îi aștept când vor ieși la înaintare.

 

30.05.2019

Breaking News! De când am aflat că userişti-plusiştii merg la A3 am revenit şi eu în postura de telespectator. Oameni buni, dragi prieteni, stimaţi români, domnul Pâslaru (Plus) tocmai se spovedeşte şi recunoaşte că în 2010 firma sa a lucrat cu CJ Teleorman, condus atunci de domnul Liviu Dragnea, iar ulterior cu primăria Slatina, primar Darius Vâlcov. Mare tupeu trebuie să ai ca să vii într-o campanie anti „ciuma roşie”, iar după vot să se afle că ai făcut bani buni pe baza unor contracte semnate de tine cu Dragnea şi Vâlcov. Mai ştiu şi eu câţiva de genul ăsta, dar îi aştept să apară pe tv.