Editia de anul acesta s-a intins pe durata a trei zile pline de muzica, spectacole, ateliere de lucru. Asa cum spuneam intr-o postare precedenta, deja s-a constituit o comunitate Revolution Festival, un concept care, in fiecare an, aduce elemente de noutate.

Scena principala a fost dominata de recitalurile Eluveitie, Dubioza Kolektiv, Alternosfera, GBH, Suie Paparude, dar si de dj seturile semnate Rudimental, alaturi de alte banduri funk, hip hop,  electro.

Spre deosebire de editiile precedente, scena Extreme Music a fost mai mare si amplasata intr-un spatiu care a permis o buna vizibilitate. Au performat trupe care au acoperit o plaja stilistica extinsa: hardcore, alternative/modern metal, black metal. Bleed Somenone Dry si Infected Rain au fost doua nume care au impresionat total asistenta.

Fanii muzicii electronice au dansat pe ritmurile mixate de Lee Buridge, Dubfire si multi alti dj straini si romani care au tinut fierbinte zona Electric Apex.

Gaia Trance Zone, Zion Love, Lunatica au fost alte trei scene deja cunoscute publicului care vine la Revolution Festival. In plus, a fost amenajat un spatiu pentru artistii locali, unde au fost mereu spectatori.

Chiar daca au evoluat zeci de artisti, programul de intrare pe scene a fost respectat, iar sonorizarile au fost foarte bune pe parcursul celor trei zile. Echipe de voluntari au asigurat atat ordinea, cat si curatenia, iar organizatorii au gandit spatii de relaxare si distractie inclusiv pentru cei mici.

In concluzie, Timisoara asteapta urmatoarea editie a Revolution Festival!

 

Reclame