Ediția a treia a Revolution Festival Timișoara a confirmat că deja s-a închegat o comunitate în jurul evenimentului găzduit de Muzeul Satului Bănățean. Nu e vorba doar de concerte, dj sets sau diverse momente artistice, ci de o atmosferă bună de care Timișoara avea nevoie.

Scena principală a găzduit prestații live de cea mai bună calitate, ce au culminat cu momentele semnate Șuie Paparude și Dubioza Kolektiv. Spre dimineață pe Music Guru a urcat echipa de dj a proiectului Rudimental. În zona Extreme Music au evoluat trupe de nișă, care au avut parte de un public restrâns numeric, dar ca de obicei avizat. Acolo nu e loc de compromisuri.

Ampasată în zona centrală a parcului muzeului, scena Electric Apex a fost asaltată în special de tineri amatori de muzică electronică, de club. Există încă trei scene, Gaia Trance Zone, Zion Love și Lunatica Zone.

Ziua a doua a festivalului aduce o legendă a muzicii street punk, GBH, care va fi urmată de un band în mare vogă la festivalurile rock europene, ELUVEITIE, ce abordează o plajă stilistică largă, de la folk la metal cu accente celtice.

Reclame