Rock Village e un festival care a debutat în anul 2005, istoria sa fiind una de poveste. Nu o să insist pentru a va lasa pe voi sa o descoperiți. Găsiți detalii în publicatii precum New York Times, Daily Times, National Post, etc.

IMG_6378

În fiecare an, organizatorii aduc în satul cu mai puțin de 200 de case cele mai mari trupe din spațiul iugoslav. Localitatea gazduiește prima statuie din Europa cu legendarul Bob Marley.

IMG_6391

Cu ocazia festivalului Rock Village, Banatski Sokolac, localitate aflată la 40 km de Vama Moravița, devine capitala bikerilor din Serbia și nu numai, fiind prezenți motocicliști din România, Ungaria și din alte țări.

IMG_6354

IMG_6389

Una din trupele rock celebre din Serbia, Van Gogh, e prezentă la fiecare ediție a Rock Village, anul acesta fiind cap de afiș în a doua seară a festivalului. Zvonimir Đukić&Co au oferit un recital în forță, gustat de un public avizat.

IMG_6462

IMG_6428

Impresionanta e relația dintre localnici, bikeri, rockerii veniți pentru concerte și vizitatorii care doresc sa simtă aerul libertății. Atmosfera e completată de ateliere de pictură destinate elevilor din localitate, fiind amenajată și o a doua scenă, mai mică, pentru trupele debutante.

IMG_6406

IMG_6382

Intrarea e liberă pe tot parcursul evenimentului…

IMG_6420

Au evoluat pe scena principală în cele două zile artiști și band-uri cunoscute: Elektricni Orgazam, Nikola Vranjkovic, Marko Nastic, Sharkes Snakes and Planes și mulți alții.

Reclame