Comunitatea timișoreană s-a mobilizat exemplar într-un demers caritabil care demonstrează că solidaritatea nu e un termen golit de conținut. Într-o perioadă în care convulsiile sociale și atmosfera generală în România indică o societate egoistă și mercantilă, un caz dramatic a reușit să sensibilizeze oameni, organizații, școli, instituții publice, presa, etc.

Carina Andreea Udriște, eleva olimpică de la Colegiul Național de Artă „Ion Vidu” din Timișoara are nevoie de o operație urgentă pe creier, intervenția complicată necesitând peste 25 000 de euro. Carina suferă de epilepsie de lob temporal, cauzată de un chist instalat pe creier.

Potrivit pressalert.ro, „Carina este o elevă eminentă, olimpică la flaut, tânără artistă care a concertat în Europa fiind, în repetate rânduri, recompensată cu premii şi diplome. Familia Carinei nu dispune de banii necesari, iar pentru a o ajuta Asociația ProDurabil organizează un eveniment caritabil sub numele de „Trandafirul Roz” prin care se vor strânge fonduri pentru plata intervenţiei chirurgicale. Evenimentul va avea loc joi, 25 februarie 2016, de la ora 18.00, la Hotel Timişoara, sala Viena, unde participanţii vor asista la un spectacol al elevilor Colegiului Naţional de Artă „Ion Vidu”, precum şi o reprezentaţie a Carinei Udrişte”.

andreea-udriste

 

Reclame