Revolution Fest a fost un real succes. Ideea jurnalistului timișorean Flavius Băican de a organiza și la Timișoara un festival după modelul celebrului EXIT de la Novi Sad a prins rădăcini, după o primă ediție reușită a Revolution Festival.

rev fest 1

Timp de două zile, la Muzeul Satului Bănățean au avut loc zeci de concerte și Dj Set live, derulate pe o scenă principală pentru trupele consacrate, alte patru împărțite pe genuri – Electro Stage, Reggae Zone, Extreme Zone, Latino Zone – și una Silent Zone. În fiecare zi, au fost prezenți peste 5000 de oameni. Concertele semnate SABATON, Dubioza Kolektiv, Eyesburn, Implant pentru Refuz au cucerit un public avizat și dornic de distracție de cea mai bună calitate.

rev fest 4

Prezența a două nume mari ale muzicii electronice și de club, NOISIA și Dj Fresh a încins atmosfera după miezul nopții, atât sâmbătă cât și duminică.

rev fest 3

Scena Extreme a găzduit concerte ale unor banduri mai puțin cunoscute din zona muzicii punk, speed, trash metal, care au adunat amatorii de ritmuri nebune și sunete tari. Mulți dintre timișoreni și-au readus aminte cu siguranță de ultima ediția a Festivalului TIM ROCK, desfășurat în urmă cu 25 de ani. Organizarea a fost foarte bună, sunetul de la scena principală și electro excelent, iar luminile au generat acea stare specială specifică unui eveniment muzical spectaculos.

Revolution Fest I

Timișoara are nevoie de Revolution Festival, iar cei care au participat la prima ediție așteaptă deja concertele de anul viitor.

Revolution Fest IV

Reclame