La finele anului trecut a apărut „Forever” un nou album -compilație Queen, care include trei piese nelansate oficial până în 2014. „Let Me in Your Heart Again”, compusă în 1983 de Brian May pentru „The Works”, nu a avut un final acceptat de cei patru membri ai trupei și astfel nu a mai apărut în 1984 pe celebrul album care include „I Want to Break Free”, „Radio Ga Ga”, „Hammer to Fall”.

„Love Kills (Ballad Version)” e un cântec compus de Freddie Mercury lansat pe „Made in Heaven” (1995) însă în variantă disco. Varianta de pe acest album e mult mai intensă, iar aranjamentul muzical e de excepție. Și „Love Kills” ar fi trebuit să apară pe „The Works”, însă a fost scoasă în ultima clipă și lansată – în varianta mult sintetizată – pe primul album solo semnat Freddie Mercury. Nu s-a bucurat de aprecieri din partea criticilor atunci, deși a ajuns până pe poziția zece în UK Singles Chart, performanță clară.

QueenForever

„There Must Be More to Life Than This” e o piesă deja cunoscută, un duet Freddie Mercury-Michael Jackson. Piesa a fost compusă de Freddie și trebuia să apară pe „Hot Space”, un album Queen mai special, cu o orientare spre dance, disco și funk. Celelalte piese de album sunt hituri clasice Queen remasterizate. În concluzie, ne-au cucerit inima din nou…

 

Reclame