Billy Idol a confirmat ca ramane un vesnic rebel, plin de energie si vitalitate. Si-a pastrat vocea si forta care l-au facut celebru inca din anii ’80. Trei chitaristi, in frunte cu titratul Steve Stevens, un basist si tobarul au creat acel zgomot unic, inconfundabil de rock cu accente punk. Concertul de la Cluj Napoca a fost ca o gura de oxigen pentru rockerii din Ardeal si Banat, care au venit in capitala Transilvaniei sa-l vada pe artistul britanic ce a generat zeci si sute de certuri si scandaluri intre rockeri si punkeri pana cand ambele tabere s-au prins ca Idol imbina cu mare succes rock-ul pur cu simplitatea si dinamica punk.

Billy IdolPret de doua ore, Billy Idol a incantat un public dornic de distractie cu toate piesele sale de succes, abordand si cantece din perioada in care a activat in trupa  Generation X, o adevarata placa turnanta pentru muzica punk, fostul coleg al lui Idol de la Generation X Tony James fiind fondator al proiectului Sigue Sigue Sputnik si ulterior membru in trupa The Systers of Mercy.

bandCelebrul chitarist american Steve Stevens (a colaborat printre altii cu Michael Jackson si Vince Neil de la Motley Crue) a asigurat componenta de glam rock in peisajul scenei si a contribuit din plin la reusita evenimentului prin mai multe solo-uri spectaculoase si printr-un moment spanish guitar ce a fascinat un public avizat.

Steve Stevenspublic

Anunțuri