Etichete

Viitorul sediu regional (Banat) al Finanțelor Publice va fi, după câte se pare, la Deva. Acum vreau să-i văd pe politicienii timișoreni/timișeni cum vor reacționa și dacă au suficientă forță de argumentare în favoarea Timișoarei. Ca de obicei, în ultima perioadă, primul social-democrat care a reacționat a fost deputatul Sorin Grindeanu, președintele PSD Timișoara. Castana fierbinte, însă, se află în curtea PNL Timiș, în primul rând. Sunt curios să-i văd pe fruntașii peneliști cum se vor poziționa. Deocamdată, domnul Cristian Bușoi, liderul de facto al PNL Timiș, spune că nu știe nimic. Într-un fel e de înțeles, având în vedere că are pe cap cu totul alte probleme.

UPDATE: Președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, a reacționat și a emis un punct de vedere pe acest subiect: „...îmi exprim speranţa că Guvernul USL al României, care a făcut atât de multe lucruri bune pentru ţară şi pentru Timişoara în această încă scurtă perioadă de când guvernează, nu va greşi nici de această dată şi va stabili drept sediu al viitoarei Direcţii Regionale a Finanţelor Publice pentru Regiunea de Vest municipiul Timişoara”

UPDATE I: Și deputatul PSD Cătălin Tiuch a luat poziție: „Legat de informatiile aparute in presa privind stabilirea viitorului sediu regional al Finantelor Publice Banat la Deva, consider ca e nevoie de o discutie serioasa, cu argumente. In primul rand, Timisoara dispune, acum, de un sediu modern, spatios, cu o infrastructura functionala si adaptata cerintelor anului 2013. In calitate de deputat de Timis, voi sustine ca viitorul sediu regional al finantelor sa fie stabilit la Timisoara.”

Anunțuri