Etichete

,

În urmă cu o săptămână, scriam despre suspiciunile care există în legătură cu mutarea „Acvariului” care a blocat ani de zile centrul municipiului Timișoarei. Astăzi, subiectul a fost dezbătut intens în conferința de presă a PDL Timiș, deputatul Alin Popoviciu prezentând o serie de documente care practic desființează gargara oficială a primarului Nicolae Robu, aflat, zilele acestea, la Graz, într-o nouă incursiune externă. Deputatul PDL susține că, de fapt, tranzacția se ridică la 5 milioane de euro:

E mai grav decât credeam. În orice schimb, la notar, notarul cere evaluarea bunurilor. Domnul Robu, ca să ascundă acest schimb de facturi între primărie şi SC Art SRL, pentru a nu ne arăta la cât sunt evaluate terenurile, domnul Robu a spus: facem două facturi în care spunem că pasajul costă 1 milion de euro şi terenurile costă tot 1 milion de euro. Eu cred că terenurile costă 5 milioane de euro şi SC Art SRL ar trebui să platească diferenţa la primărie”, a afirmat Popoviciu, potrivit www.tion.ro.

UPDATE: Prefectura Timiș s-a sesizat în legătură cu votul ilegal acordat de Consiliul Local Timișoara în aceeași speță. Cred că primarul Nicolae Robu trebuie să se pregătească să răspundă la întrebări serioase.

Anunțuri