„Ideea construirii unui spital de copii i-a aparţinut lui Sorin Grindeanu, viceprimarul din acea vreme al Timişoarei, iar finanţarea proiectului se realizează ca urmare a deciziei premierului Victor Ponta. Parlamentarii USL au susţinut proiectul, dar a fost doar un cor care a ţinut isonul premierului. Constat cu amărăciune că s-a declanşat un adevărat concurs de frumuseţe pe acest subiect. Nu este normal acest lucru, pentru că mai important este ca proiectul să fie dus până la capăt, cu seriozitate şi responsabilitate, iar interesele timişorenilor şi ale tuturor locuitorilor din zonă să primeze unor realizări personale”, a declarat senatorul Ilie Sârbu, liderul Grupului Parlamentar PSD, pentru Renașterea Bănățeană.

ILIE SARBU - AGRICULTURAPrin această intervenție, senatorul Ilie Sârbu clarifică și închide subiectul privind finanțarea Spitalului de Copii din Timișoara, după ce deputatul traseist Gheorghe Ciobanu (fost membru PSD, fost membru PDL, actual membru PSD) a încercat să obțină capital de imagine pe marginea proiectului lansat de Sorin Grindeanu, înainte de campania electorală parlamentară.

261505_396571350418845_523013137_n

Dincolo de ironia fină, este mai mult decât evident avertismentul senatorului Sârbu la adresa celor care confundă Timișoara cu Stamora Moravița! Mai mult, consider că se impunea o restabilire a adevărului după penibilul demers al lui Gheorghe Ciobanu.

Reclame