Etichete

,

Să scriu despre deficitul de imagine pe care începe să-l înregistreze organizația Timiș a Partidului Social Democrat nu știu dacă mai are sens. De câteva zile, apar informații tot mai multe legate de conexiunile unor lideri și parlamentari cu personaje dubioase, cu infractori. Anul acesta a început tare prost pentru PSD Timiș, mai zilele trecute un consilier local fiind ridicat de polițiști și dus la audieri într-un megadosar, în care sunt implicați zeci de oameni de afaceri și țiganii specializați în facturi false. Partidul a tăcut mâlc, nimeni nu a avut nicio reacție, furtuna a trecut. Pe moment! Acum, presa locală și centrală vorbește despre o altă cumetrie la nivelul organizației Timiș a PSD, între un senator și un fost membru important al PDL, extrem de controversat. Click AICI, AICI și AICI!

Nu vreau, deocamdată, să trag concluzii, însă am senzația că cei care decid acum în PSD Timiș au uitat, poate prea repede, de perioada în care organizația se confrunta, zilnic, cu scandaluri de presă, care au decredibilizat întreaga structură de partid, pentru o bună perioadă de timp. Cum s-a rezolvat, atunci, la finele guvernării Năstase deficitul de imagine al PSD Timiș, am, însă, convingerea că toți liderii actuali își amintesc! Ce a urmat? Aproape două mandate în care s-a muncit intens la construirea imaginii organizației, fapt ce a condus la rezultatele excelente obținute de PSD Timiș în 2012…Dar, se pare că tocmai beneficiarii direcți ai alegerilor nu au înțeles nimic și mai ales nu pricep un lucru elementar în politică: o imagine bună se construiește și se profilează extrem de greu și se strică în câteva zile! Mai ales când protagoniștii sunt extrem de vulnerabili!

P.S. Pot să anticipez că dacă lucrurile vor continua în acest ritm, reacția președintelui Partidului Social Democrat, Victor Ponta, nu va întârzia să apară.

Reclame