Etichete

,

PDL Timiș a mizat, în aproape toate campaniile electorale, pe generarea unor confuzii între candidați și potențialii lor susținători. În 2009, la prezidențiale, în zona Mărăști, a fost amplasat un mash cu textul „Ciuhandu îl susține pe Băsescu”, cu trimitere evidentă la primarul de atunci al Timișoarei, Gheorghe Ciuhandu. Când primarul a reacționat și a declarat că nu îl susține pe Băsescu, echipa PDL a comunicat faptul că e vorba de Ovidiu Ciuhandu, consilier local pedelist.  La algerile locale din acest an, echipa de consultanți ai lui Constantin Ostaficiuc a realizat sute de afișe cu mesajul „Alege echipa câștigătoare”, iar în imagini apăreau Francisc Boldea, primarul Lugojului și Nicolae Robu, candidatul USL pentru Primăria Timișoarei, împreună cu Ostaficiuc.

Photo-0025Afișele false nu au mai fost difuzate, pentru că echipa USL a descoperit diversiunea stupidă și a anunțat Poliția. Oricum, și dacă ar fi fost difuzate, Titu Bojin l-ar fi bătut tot la scor pe președintele PDL Timiș. Acum, cu trei zile înainte de alegeri, pe un bloc din zona Calea Șagului a apărut mash-ul din imaginea de mai jos:

IMG_0875

Ce părere aveți? Eu cred că tentativele diversioniste de trei lei din trecut s-au transformat acum în prostie. Multă prostie…Pentru cei care nu știu și nu au aflat încă, Alain Rus este candidat PDL pentru un post de deputat în Timișoara.

UPDATE: Așa cum bine sesisează jurnalistul Tiberiu Kiss, probabil că lupta se dă între Alain Rus de la PDL și Mircea Purceld de la PPDD, pentru că pe mash-ul respectiv se află lipit de cel al fostului lider PRM. Tristă situație pentru PDL, dacă a ajuns să se bată în acțiuni de acest gen cu partidului domnului Dan. Vă recomand și textul publicat în debanat pe subiectul respectiv, unde se vorbește despre deja comica echipă de consultanță a PDL Timiș, ce lucrează, în paralel și cu un candidat USL, pe care l-au băgat toată campania electorală în scandaluri de presă. Într-o țară normală, acești candidați cu tot cu echipa de pseudoconsultanți ar fi fost scoși în afara perimetrului politic, însă, la noi totul e posibil. Chiar și afișarea prostiei pe toate blocurile…

Anunțuri