Etichete

,

Am impresia că Titu Bojin, președintele Consiliului Județean Timiș, candidează din nou. Toți râvnitorii USL la un post de parlamentar îi folosesc imaginea lui Bojin în exces, cu gândul probabil la cele peste 140.000 de voturi pe care liderul PSD Timiș le-a obținut la alegerile locale, atunci când i-a trimis pe cei de la PDL la culcare, cu tot cu afișajul lor megalomanic, dar lipsit total de inspirație.

Acum, useliști care înainte de locale nu doreau să se asocieze cu Titu Bojin, din motive de interes local și financiar, se înghesuie la poză cu președintele CJT. Îmi amintesc zilele de campanie electorală locală, când mulți dintre cei care astăzi îl invită la toate întâlnirile electorale pe Bojin, îl evitau cu orice prilej…Asta e viața politică! Ieri îl lucrezi pe la spate, azi îl p… tot acolo!

P.S. Acest text reprezintă o primă concluzie rezultată în urma unei discuții matinale avute cu colegul și prietenul meu Tiberiu Kiss, la care se adaugă și telefonul primit din partea altui cunoscător al fenomenului, domnul Stelu Iordache.

Publicitate