Etichete

, ,

Am primit pe blog un comentariu la articolul despre primarul Robu şi cearta sa cu ziariştii. Având în vedere problema semnalată, am considerat că trebuie să-l prezint ca un text de sine stătător:

Domnule Bota, ajutati-ne si pe noi niste amarati adunati pe langa marea companie Continental (zona UMT, gara de est, calea lipovei, dumbravita ..). ne gazeaza astia, de ne ia mama naibii. Noi muritorii de rand nu avem nici o putere suntem niste caini legati cu lant care latra dar nu pot musca. trebuie cineva sa iasa in presa sau pe TV sa faca putine valuri. faceti cumva si scoateti zilele astea povestea cu putoarea de cauciuc ars care ne-o administraza Continentalul.
Acu` ar fi momentul mai ales ca zilele astea Continentalul face donatii Primariei pentru a le cumpara tacerea.”

R.R.

Chiar dacă, din motive lesne de înţeles, cititorul nu şi-a trecut numele real, cred că ar fi cazul ca domnul primar Nicolae Robu să fie atent şi la această spinoasă problemă care a rămas de ani de zile neclarificată. Sunt convins că pentru domnul Robu sunt mult mai palpitante activităţile care pot pune în lumină un hotel situat chiar în centrul oraşului decât necazurile timişorenilor care suportă poluarea din zona fabricii Continental…