Etichete

, ,

Referendumul pentru suspendarea președintelui Traian Băsescu a scos la iveală toată mizeria ce colcăie în politica dâmbovițeană. Lighioane de tot soiul au apărut pe posturile tv, pe internet, în presa scrisă, demonstrând că lichelismul e o boală grea. Mioritică, prin excelență! Recent, un filosof „de profesie”, din categoria lingăi pe banul public, a ținut neapărat să ne reamintească faptul că e alături de președintele suspendat, dar a menționat și că are o mașină de lux, pe care o conduce cu mare plăcere!? Acest barosan de cultură nu e singur în demersul său, ci este acompaniat de un întreg cor de slugoi cu pretenții de intelectuali moraliști, care au trăit regește pe banul public, cântând ode conducătorului iubit, în ultimii opt ani de zile.

Alte lichele sesizabile vin din zona partidelor politice de buzunar, cu vocație în domeniul trădării. Comedie mare și pe la Timișoara, unde o doamnă deputat îl atacă, de câteva zile, pe Traian Băsescu și îl laudă pe primarul Nicolae Robu! Asta după ce a sărit în barca UNPR, de unde revine, acum, la PSD! Sunt foarte curios cum vor decurge, după 29 iulie, negocierile dintre PSD și UNPR, în contextul apropiatelor alegeri parlamentare. Nu mai vorbesc aici despre pedeliștii care se predau, în mare taină, formațiunilor aflate la putere.

Indiferent de rezultatul votului de duminică, am convingerea că problemele de fond ale clasei politice din România vor rămâne aceleași…

P.S. Vă recomand un text excelent publicat pe site-ul De Banat. Click AICI!

P.P.S. Dați un Click aici pentru un articol și mai interesant!

Reclame