Etichete

Am privit relatările din presă legate de mitingul organizat de PNL la Timișoara. Am văzut și imaginile de la la eveniment. Crin Antonescu, Nicolae Robu și Cristian Bușoi pe scenă, iar jos, cu gâturile alungite spre președintele intermar, lideri naționali și locali ai PSD…Priviți imaginile de mai jos, preluate de pe Opinia Timișoarei.

(Ministrul PSD al Educației, Ecaterina Andronescu, iar în plan secund, în cămașă albă, președintele PSD Timiș, Titu Bojin, președinte al Consiliului Județean Timiș)

Evenimentul a fost cu atât mai penibil pentru social-democrați, în condițiile în care PSD și-a mobilizat structurile și a reușit să adune în jur de 3000 de participanți, membri sau simpatizanți ai partidului, care au tot așteptat un mesaj de la liderii lor. Până la urmă, mesajul către pesediști, majoritari în piață, a fost atacul formulat de Crin Antonescu la adresa președintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu. Restul e…campanie electorală într-o țară vlăguită, fără autostrăzi, fără educație și fără perspectivă!

Anunțuri