Etichete

,

De câteva zile, a început etapa a doua a concursului național de traseism politic „Marea Căpușare”. Astăzi, presa locală a dat de știre că senatorul Gheorghe David, un mare necunoscut pentru publicul larg, va face marele pas spre PSD, evident pe motiv că nu se mai regăsește în PDL, partid care l-a făcut de două ori senator. După cum s-au grăbit să scrie diverși jurnaliști, David Gheorghe este așteptat, la pachet, cu marea gloată a pocăiților, această celebră masă de manevră, iluzorie, de care se folosesc diverși șefi neoprotesanți.

Vestea îi va bucura cu siguranță pe membri și simpatizanții Partidului Social Democrat, care au muncit pe brânci, în campania locală de alegeri, fără să obțină ceva concret și care sunt gata să se alinieze în spatele lui Gheorghe David. „Veștile bune” continuă, pentru că există negocieri avansate între PSD și UNPR, fapt pentru care probabil că Maria Barna, aleasă în 2008, pe lista Partidului Social Democrat și transferată în barca lui Gabriel Oprea își va menține colegiul de deputat, din Timișoara. Urmează, mister Țaga, uneperistul, fost penelist, de pe colegiul Jimbolia și mulți alții.

În paralel, liberalioții își duc misiunea anti PSD mai departe prin țară. După dosul de palmă aplicat de Frunzăverde social-democraților în Caraș-Severin, au urmat Alba și Ilfov. Trăiască USL!

Anunțuri