Etichete

,

Titu Bojin a câștigat detașat alegerile pentru președinția Consiliului Județean Timiș. Scorul zdrobitor obținut de candidatul PSD la nivelul municipiului Timișoara demonstrează faptul că strategia atipică abordată de echipa lui Bojin a dat roade. De ce spun atipică? Pentru că Bojin a lucrat pe trei direcții în această campanie. A avut o structură de organizare, condusă direct de directorul de campanie, Marcel Mihoc, la care s-a adăugat partea de strategie și cercetare sociologică, realizată de Mihai Mocanu și, separat, o echipă de comunicare și mass-media, care a lucrat decuplată de partid, la care s-a adăugat contribuția purtătorului de cuvânt, Lucian Ursulețu. Toate aceste structuri au fost coordonate de Titu Bojin și au acționat independent una față de cealaltă.

În plan politic și organizatoric intern, un rol decisiv în câștigarea alegerilor l-a avut Organizația Municipală a PSD Timișoara, condusă de viceprimarul Sorin Grindeanu. Practic, în ultimele zece zile ale campaniei electorale, toată campania s-a desfășurat în Timișoara, unde Titu Bojin a făcut un tur de forță, pentru a suplini lipsa lui Nicolae Robu, după intervenția chirurgicală la care acesta a fost supus.

Despre învinși, o să scriu, dacă mai este cazul, într-o postare viitoare…Deocamdată vreau să fac o paralelă muzicală între campania lui Titu Bojin și cea a lui Constantin Ostaficiuc, ca să mai relaxăm atmosfera. Piesa de mai jos se potrivește învingătorilor:

Iar aceasta, evident învinșilor:

Distracție plăcută!

Publicitate