Etichete

, ,

Timișoara nu a fost nicicând mai curtată ca în această campanie electorală. Interesele financiare sunt uriașe, iar acest lucru îl putem observa dacă urmărim cât de des vin în vizită miniștri peneliști, dornici să le demonstreze cetățenilor că domnul Nicolae Robu are susținere la București, că proiectele sale sunt cele mai inteligente, etc. Toți dau asigurări că senatorul Robu este în măsură să-și exercite mandatul, în ciuda complicatei intervenții chirurgicale suferite. Scriam, recent, că politica e un mediu extrem de dur unde nu este loc pentru emoții. Nu contează pentru șefii PNL și pentru cei care-i finanțează că domnul Robu a fost externat mai repede decât era cazul sau că noaptea candidatul USL pentru primăria Timișoarei se simte rău și e nevoie să cheme medicii acasă. Important e ca, încă o săptămână, timișorenii să nu afle adevărul și să fie manipulați în legătură cu starea de sănătate a unuia dintre principalii candidați pentru cea mai importantă funcție administrativă din județ.

După cum arată sondajele de interior – nu aberațiile prezentate publicului prin presă – domnul Robu este în scădere. Surse politice vorbesc despre 4 procente distanță între candidatul PNL și viceprimarul Adrian Orza. Acest avantaj fragil îi scoate din minți atât pe sponsorii domnului Robu, cât și pe liderii peneliști care își dau seama că riscă să piardă Timișoara, o bună vacă de mult, ținând cont de bugetul local generos. Ca urmare, săptămâna viitoare vom asista și la alte descinderi ale unor corifei dâmbovițeni, care le vor indica cetățenilor timișoreni cum să voteze.

Am curajul să anticipez că această disperare a conducerii PNL și a sponsorilor care au pompat bani grei în campania domnului Robu va avea exact efectul invers.

Ca simplu cetățean, îi doresc, sincer, multă sănătate domnului Robu, pentru că, în fond, viața omului este mai presus de orice…Iar în aceste momente delicate sunt sigur că și senatorul Robu realizează acest lucru!

Reclame