Etichete

, ,

Uniunea Social Liberală se dovedește a fi un bun vehicul electoral pentru cei mai mari oportuniști din istoria politicii românești și locale, peneliștii! Campania electorală a demonstrat, încă o dată, faptul că PNL Timiș este o structură aproape perfectă pentru dezvoltarea oportunismului. Bazându-se pe organizarea bună a PSD, peneliștii timișeni s-au cuplat la trenul electoral fără nicio jenă, dar și cu o atitudine superioară față de social-democrați.

Cunosc foarte bine structura PSD Timiș, care e funcțională și în cel mai îndepărtat colț al județului. La fel se întâmplă în Timișoara. De 20 de ani, în fiecare campanie electorală, se activează organizațiile de cartier ale PSD, formate din oameni care nu au avut și nu vor avea niciodată mari beneficii ca urmare a implicării lor politice. Sunt cetățeni care au crezut, inițial, în Ion Iliescu, mai apoi în Adrian Năstase, Mircea Geoană, iar acum în Victor Ponta. La fel au stat, în timp, raporturile de încredere față de liderii județeni și locali ai partidului: profesorul Dan V. Poenaru, ministrul Ilie Sârbu, directorul de la Ape Titu Bojin.

De câteva săptămâni, pesediștii timișoreni și timișeni se văd prinși într-un joc al umilinței și sfidării din partea oportuniștilor liberali. Precum un ginere pârlit și dornic de parvenire, partidul condus de domnul Nicolae Robu a căpușat zestrea organizatorică și politică a PSD, printr-o aroganță ieșită din comun. Ceea ce s-a întâmplat, aseară, la dezbaterea organizată de Digi 24 este încă o dovadă că am dreptate. După ce au făcut gălăgie pentru a masca lipsa candidatului Robu, care se reface după intervenția pe cord deschis, liberalioții și-au făcut bagajele și au părăsit locul destinat echipelor de susținători în momentul în care a început emisiunea dedicată candidaților pentru CJT, unde Titu Bojin, președintele PSD Timiș, a fost susținut doar de tinerii din propriul partid! Relevant, nu?

P.S. În cazul în care echipele de postaci isterici ai candidatului Nicolae Robu se pregătesc, din nou, să mă înjure precizez că nu am fost și nu sunt membru al PSD. Sunt un simplu cetățean care susține deschis și asumat valorile social-democrate.

Anunțuri