Etichete

, ,

Zilele acestea, liberalii cu vechime din PNL Timiș râd pe la colțuri, văzând entuziasmul domnului senator Nicolae Robu în ceea ce o privește pe Lili Oneț, nominalizată pentru funcția de prefect. În maniera obișnuită, domnul Robu le-ar fi transmis pe e-mail colegilor de partid – pe care îi consideră mai degrabă exclusiv subordonați – spectaculoasa nominalizare. Deși, la București, s-a cam decis că Eugen Dogariu, actual vicepreședinte al PSD Timiș, reprezintă cea mai bună formulă, Robu a ieșit, ieri, în presa de casă, pentru a anunța că nu renunță la Lili. Ca să restabilim realitatea, vreau să spun doar că între Dogariu și Oneț nu poate exista comparație din punct de vedere profesional.

Pe lângâ Robu, un alt susținător al Lilianei Oneț este europarlamentarul Cristian Bușoi, noul sforar al politichiei de pe Bega. Tânărul Bușoi este, potrivit mediilor informate din Timișoara, cureaua de transmisie între grupurile de afaceri care susțin campania electorală a PNL și candidatul Nicolae Robu. În concluzie, se pare că și susținerea Lilianei Oneț ar veni tot din această zonă, a băieților deștepți care au șansa, în 2012, să-și pună primarul lor. Iar înainte de asta, prefectul! Că ar fi mai simplu. După cum a început să fie atacat viceprimarul Adrian Orza, candidatul PNȚCD, pe o anumită televiziune, scenariul este plauzibil.

UPDATE: Aşa cum am scris, încă de vineri, Eugen Dogariu a fost nominalizat pentru funcţia de prefect. Primele sale declaraţii în această calitate au fost făcute, marţi seara, la emisiunea pe care o realizez la TV Europa Nova.

Reclame