Etichete

, ,

„E vremea înfăptuirilor! Vreme perfectă pentru mine care am fost dintodeauna un înfăptuitor!” Nicolae Robu, preşedinte PNL Timiş, senator, candidat pentru Primăria Municipiului Timişoara.  România, februarie 2012.

Citatul de mai sus este extras dintr-un comunicat de presă trimis de senatorul Nicolae Robu ca replică la replica dată de Gheorghe Ciuhandu vicepreşedintelui PNL, Dan Radu Ruşanu, venit la Timişoara să-l atace pe actualul primar, evident cu scopul de a întări candidatura preşedintelui PNL Timiş. Astăzi, cred că a fost o zi tristă pentru primarul Ciuhandu, aflat la finalul mandatului cu numărul patru. După 16 ani, primul om al administraţiei locale sunt sigur că priveşte cu dezamăgire în urmă. A rămas fără partid – ştampila PNŢCD e pe la Pavelescu – foştii parteneri nu-l mai vor, iar dinspre PSD doar un mic grup mai militează pentru o eventuală includere a lui Ciuhandu în proiectul USL. Greu de crezut! Tristeţea primarului se resimte şi în primărie, instituţie care şi-a făcut abonament la DNA, cu directori care nu mai vor să stea pe funcţii, cu angajaţi stresaţi de arestările din ultima perioadă, cu consilieri locali urmăriţi de structurile statului pentru trafic de influenţă şi nu numai.

Revenind la citatul care a deschis această postare, constat că domnul Nicolae Robu suferă de lipsa lăudătorilor, chiar dacă devine, uşor uşor, răsfăţat al unor publicaţii locale. Limbajul domnului senator mă surprinde aproape de fiecare dată. Dacă aş scrie că e multă gargară sunt sigur că Nicolae Robu m-ar acuza că sunt rău intenţionat şi că sunt de partea lui Gheorghe Ciuhandu, dacă spun că e o mostră de demagogie, cred că poate fi de acord cu mine!

Reclame