Maidanezii care au invadat, de câteva luni de zile, zona centrală a Timişoarei au omorât iepuraşii aflaţi în ţarcul din Piaţa Operei, instalat odată cu deschiderea Târgului de Paşti. Click AICI pentru detalii!   Pentru siguranţa dumneavoastră e bine să ocoliţi centrul municipiului, iar dacă nu sunteţi timişorean ar fi bine să evitaţi acest oraş, care a ajuns o ruşine din cauza unei administraţii depăşite, incompetente şi, mai ales, corupte!

P.S. Afişul care promova homosexualitatea, folosind imaginea unui bebeluş, a fost înlocuit cu o reclamă la…vin, luni dimineaţa. Iată că reacţia virulentă a presei locale şi centrale, la care a contribuit şi dezbaterea on-line, a avut succes, deşi autorităţile locale nu au mişcat niciun deget, decizia scoaterii reclamei scandaloase aparţinând firmei care deţine acel panou, situat în zona centrală a Timişoarei.

P.P.S. În cercurile politico-economice din Capitală se discută tot mai serios despre susţinerea pe care Gheorghe Ciuhandu o va avea din partea Uniunii Social Liberale. În cazul în care această construcţie nu ajunge la un numitor comun sau, eventual, nu rezistă până la localele din 2012, Ciuhandu ar putea să se bucure de sprijinul PSD! Ce efect va avea asupra oraşului încă un mandat de patru ani în actuala formulă evident că nu interesează pe nimeni. Important este ca actualele grupuri de afaceri care au contracte cu Primăria Municipiului Timişoara să rămână cuplate la „conductă” sau, vălău , dacă vreţi…

(imaginea – din filmul animat Ferma Animalelor, după G. Orwell – am preluat-o de aici.)