In ultimele 48 de ore, s-au petrecut o serie de evenimente politice, atat la nivel central cat si local, care, cu siguranta, vor determina schimbari majore in Partidul Social Democrat. Scriam, in urma cu cateva zile, la modul ironic, despre blaturile care se pregateau in interiorul PSD. Blaturi pregatite de acolitii actualului presedinte, Mircea Geoana. Din fericire pentru social-democrati, Adrian Nastase  pare determinat si decis sa preia puterea in partid. Ma bucura faptul ca lucrurile nu au involuat, in sensul celor prezentate de mine.

PSD poate ramane un partid puternic doar daca mister Geoana isi face bagajele si pleaca. Impreuna cu echipa. Aceste detaliu este esential! Nu ma astept ca predarea „bocancilor” sa fie un proces usor si nici nu cred ca victoria lui Nastase este una sigura, in acest moment. Trebuie sa tinem cont de un element esential: Traian Basescu isi doreste ca Geoana sa ramana presedinte al PSD. In mandatul fostului ministru de externe, social-democratii au luat bataie de 6 ori de la PD-L. Restul…povesti si gargara.

La nivel local, aroganta inexplicabila a celor 4 „corifei”, care conduc filiala, spre dezastrul total, incepe sa se intoarca impotriva lor. Detalii, in zilele urmatoare. 

 P.S. Salutari publice primarilor, consilierilor si militantilor PSD Timis care ma suna zilnic. Iata ca amenintarile ordinare ale spagarilor si imburghezitilor din partid nu au avut efect.