Bogatul ministru al finantelor, Sebastian Vladescu, crede ca suntem o natiuni de tampiti. Dupa ce l-a plantat pe Andrei Gheorghe pe pozitia de sef al comunicarii, acum Seby incearca sa-l bage pe gatul contribuabililor pe fostul rocker Dan Bittman, in prezent un interpret de cantece siropoase, care mai fascineaza, poate, doar cateva doamne aflate la menopauza.

Andrei Gheorghe este un monument al arogantei, care s-a plimbat prin diverse trusturi media, a fost platit cu sume colosale de diversi moguli, fascinati de faptul ca acesta reusea sa-si umileasca ascultatorii/telespectatorii si invitatii, fara sa clipeasca. Nu inteleg cum va reusi acest anticomunicator public sa imbunatateasca relatia Ministerului Finantelor cu mass-media…Probabil ca ii va invita pe ziaristii acreditati la terapii de grup, in cadrul carora le va explica cat este el de destept si cat sunt ei de idioti. Si de saraci…

Inteleg ca Bittman va trebui sa imbunatateasca imaginea institutiei in randurile populatiei. Pentru asta, ma astept sa organizeze concerte tip telenovela, unde vor veni toate doamnele parasite de sot/iubit, pentru a fi consolate de el, dar poate si de mister Seby, un cuceritor care conduce masini de zeci de mii de euro.

Trista tara…