E momentul bilanturilor, pe unele bloguri. Nu am vrut sa procedez la fel, dar, totusi, simt nevoia sa scriu cate ceva despre 2009. Pentru mine, a fost un an bun. Chiar foarte bun.

Copiii sunt sanatosi, iar acest aspect e cel mai important. Eu am revenit complet in presa, dupa cateva luni de tatonari, incertitudini si clarificari interioare. Desigur, radioul e punctul de reper zilnic si emisiunea de trei ore pe care o realizez, de luni pana vineri, pe 100FM. Colaborarile din presa scrisa si tv sunt mai mult completari si forme interesante de exprimare personala. Blogul ramane, insa, pe primul loc la acest capitol. Firma a mers si ea binisor, iar apostolatul in comunicare a continuat…cu succes, la fel cum va continua si in 2010. Cel mai mult ma bucura faptul ca am stat relativ departe de politica si de campaniile electorale. Nimic nu poate otravi mai mult viata unui om decat politica. Cel putin eu asa cred… 2009 mi-a mai intarit o convingere: ca niciodata nu voi face politica. Poate doar consultanta, asa cum am mai facut, patru ani, dar fara a fi implicat direct.

In 2009, mai multe persoane pe care le asezasem in categoria prieteni, de ani de zile, au trecut la „sectiunea” cunostinte, cel mult amici. Chestiunea asta ma bucura cel mai tare, sincer. A ajuns aproape sa ma amuze modul in care unii se descalifica…

De multumit trebuie sa-i multumesc, pentru acest an, bunului Dumnezeu si apoi familiei mele.  Desigur ca va multumesc si voua, celor care cititi constant acest blog. Multumiri speciale trebuie sa aduc si ascultatorilor mei fideli, care isi incep ziua cu emisiunea „Tura de dimineata”. Respecte, pentru faptul ca ascultati muzica de cea mai buna calitate!

Va doresc un AN NOU plin de sanatate, pace si belsug! LA MULTI ANI!


(preluare youtube)