De trei zile incoace, gura nu le mai tace…Liberalii au devenit, brusc, solutia miraculoasa pentru Romania, desigur in colaborare cu social-democratii, iar in fruntea acestei „minuni” mioritice va fi pus un neamt. Ce bine suna! Afara e vopsit gardul, inauntru misuna leoparzii. Ma rog, mai degraba sacalii…Am o singura intrebare: Unde este Klaus Johannis? Lucreaza la programul de guvernare de unul singur?

M-a distrat teribil argumentul lui Crin Antonescu, cel care devine tot mai smecher, de la o zi la alta. Crin ne-a spus ca un etnic german va scoate tara din criza, pentru ca Germania ne va sprijini la greu (sic!).  Germania nu ar lasa un etnic german sa se faca de ras mai ales intr-o asemenea functie importanta cum este cea de premier.”

Precizez din start ca sunt un admirator al sistemului politic si administrativ german si consider ca rigoarea si seriozitatea nemtilor ne lipseste in politica si nu numai. Dar asta este un argument credibil pentru numirea unui premier? Daca doar acesta este criteriul vreau sa vin si eu cu o propunere. Sa formam un executiv fara romani. Astfel, propun ca la Ministerul Apararii sa aducem un american, la Sanatate sa optam pentru un austriac, la Agricultura, evident, un polonez, iar la ministerul Culturii sa importam un francez…

Va las pe voi sa reflectati asupra seriozitatii acestei noi coalitii pentru „o singura Romanie”.  Eu am senzatia ca, din nou, e vorba doar de Romania lor!

Reclame