Am intrat in a doua saptamana de campanie electorala si suntem pusi in fata unei alte mari manipulari. Sondajele de opinie. Nu le mai analizez pe cele publice, pentru ca am multi amici sociologi care ma tin la curent cu cifrele reale…

Sunt sigur ca unii vor avea o mare dezamagire in ziua votului, asta daca nu cumva sunt deja stresati de procentele reale si nu de cele umflate.

Pe de alta parte, ma surprinde lipsa de inventivitate a consilierilor principalilor candidati. Totul e previzibil in aceasta campanie electorala… Am sesizat, totusi, o colaborare cel putin interesanta: Sorin Oprescu si Iris. Staff-ul lui Oprescu trebuie felicitat pentru aceasta alegere si sunt convins ca doar relatia personala dintre Doctor si veteranii rock-ului romanesc a facut posibila o asemenea combinatie. Referitor la Oprescu, vad ca inca sunt lideri ai PSD care repeta mesajul lui Cozmin Gusa (!?) referitor la iminenta retragere a Doctorului…Daca nu se va retrage, ei isi vor asuma public faptul ca au mintit ordinar populatia?

 

 

 

Publicitate