Ministresa tineretului, sportiva Monica Iacob Ridzi, nu are de gand sa demisioneze, ba mai mult solicita desfiintarea comisiei parlamentare de ancheta, constituita pentru a clarifica acuzele la adresa sa. Tupeu. Marca PD-L!

Personal, cred ca toate aceste comisii nu sunt altceva decat „frectii la un picior de lemn”, insa afirmatia madamei ministru depaseste orice limita. Intr-o tara relativ normala si cu o democratie consolidata, un ministru care a fost dovedit de media ca a abuzat grosolan de functie si nu numai pleaca acasa in 5 minute. La noi, nu e posibil, pentru ca toate „cotofenele” Tinichigiului nr. 1 al tarii au protectie. In fata legii, in fata institutiilor statului, in fata bunului-simt…

Ma intreb cum se simte mister Dan Bittman, cel care s-a „molarit” alaturi de Ridzi, pentru Ziua Tineretului, pe la toate televiziunile si gazetele…Jenanta postura pentru un artist cu pretentii. Dar, de fapt, Bittman e mai mult prezentator la TVR decat star rock.

P.S. „Molarit” inseamna fotografiat. In Banat.

P.P.S. Am sesizat, in aceasta seara, ca a inceput operatiunea „Scindati ziaristii!”. La trustul lui Felix toata lumea injura pe toata lumea. Ciutacu pe Tolontan, Cristoiu pe Badea, Badea pe Cristoiu, etc.

Publicitate