Organizatia Timis a PSD continua sa trimita diverse comunicate de presa care seamana cu niste texte de nivelul ciclului primar. Am decis, totusi, sa le dau o mana de ajutor „strategilor PSD” si am operat unele corecturi, intre paranteze. De asemenea, mi-am exprimat nedumerirea fata de unele formulari nefericite.

COMUNICAT DE PRESĂ

Organizaţia PSD Timiş (Organizatia Timis a PSD -n.r.) vă invită vineri, 29 mai 2009, ora 11.30, la sediul său (e vorba de o persoana? -n.r.)  din Timişoara, B-dul C.D. Loga, nr. 40, unde va avea loc o conferinţă de presă. La conferinţă (repetitie impardonabila -n.r.) vor participa Preşedintele PSD, Mircea Geoană, Ministrul Sănătăţii, Ion Bazac şi Preşedintele PSD Timiş, Ilie Sârbu. (de ce e nevoie sa se scrie functiile cu majuscule? e vorba de un document destinat presei si nu despre un material intern -n.r.)

După conferinţa de presă, la ora 12.30, Ministrul Sănătăţii va participa la inaugurarea Clinicii BROL din Timişoara, strada Franyo Zoltan (fostă Smetana), nr. 6. Clinica BROL, având ca profil chirurgia plastică, chirurgia generală, ortopedie şi neurochirurgie, este parte componentă a primului spital privat din Timişoara. (reclama moca -n.r.)

La ora 13.15 (13:15 -n.r.), Ministrul Sănătăţii se va întâlni cu Primarul Municipiului Timişoara, Gheorghe Ciuhandu (lipseste o virgula -n.r.) pentru semnarea protocolului de predare-primire a amplasamentului noului Institut Oncologic din Timişoara. Acesta (e vorba de o persoana??? -n.r.) se va înfiinţa în clădirea de pe Calea Torontalului care a avut ca destinaţie iniţială Spitalul Clinic Municipal Timişoara.

Vă mulţumim anticipat pentru prezenţa dumneavoastră la aceste evenimente!

Biroul de presă (de ce nu semneaza nimeni ? -n.r)
28 mai 2009