Imi pare sincer rau de prefectul de Timis, domnul Mircea Bacala. Dupa un debut aproape dezastruos in media locala, acum acesta l-a atacat, din senin, pe fostul prefect Ovidiu Draganescu. Greseala mare! Asa cum am mai spus, Draganescu e un politician redutabil, un tip controversat, dar extrem de abil si cu verbul la el in buzunar. Pe cand, Mircea…e omul lui Constantin Ostaficiuc si cam atat! A, era sa uit. In perioada 2005-2006, Mircea Bacala s-a ocupat cu racolarea primarilor PSD, el fiind cel care ii „invita” pe acestia in partidul domnului Ostaficiuc.

Nu inteleg de ce oamenii care pompeaza energie si incurajari in Bacala il pun  in asemenea situatii delicate, pentru el dar si pentru ei. Intr-o disputa directa, Bacala va fi pus mereu la colt de Ovidiu Draganescu, asa ca iesirile sale ar trebui sa vizeze chestiuni lejere, teme soft, cum ar fi protectia plantelor rare sau comunicarea cu porumbeii. Serios!

Vio Bota

P.S. Celor care nu stiu despre ce este vorba le recomand site-urile www.agenda.ro si www.tion.ro, care au preluat disputa dintre actualul prefect si fostul reprezentant al Guvernului in teritoriu.

Publicitate