Politica pe blog are cam acelasi efect ca si maneaua, adica aduce audienta. Am constatat ca audienta pe blog creste in masura in care critic la greu diverse personaje. In ciuda faptului ca voi pierde din cititori, am decis sa scriu tot mai putin despre politica locala si politicienii-caricatura din Timisoara. Cea mai mare audienta mi-au adus postarile in care il criticam pe cel mai inept politician al momentului, un personaj care, intr-o societate normala, ar reusi, cel mult, sa fie magazioner sau birtas. De acolo, ar putea „ciordi” cate o cutie de cuie, ar maslui documentele contabile si ar pune apa in rachiu. Acum, insa, face toate aceste gesturi de pe o pozitie inalta. Si nu „ciordeste” cuie…

Spre dezamagirea celor care asteapta de la mine doar stiri politice nepublicate in alte parti si date interesante de culise, am decis sa raresc acest gen de texte, pentru ca am senzatia ca m-as comporta ca un producator al unui show cu manelisti, travestiti, nikite, magde, tarki si alte lighioane.

Totusi, nu dezarmati! Atunci cand unii vor sari calul, promit ca o sa-i „promovez” pe blog. Inclusiv pe „magazionerul/birtas”.

Weekend placut!

Vio Bota

Reclame