Subiectul Faget ramane in topul audientei pe piata informatiilor timisene. Ultimul zvon lansat de raspandaci este legat de un presupus blat intre PD-L si PSD, in sensul favorizarii social-democratilor. Surse din mediile economico-politice si nu invers afirma ca noul lider al pedelistilor, Constantin Ostaficiuc, ar fi ajuns la o intelegere cu mai marii PSD si ca nu ar dori neaparat sa le „sufle” pesedistilor Fagetul. In acest sens, se invoca un fel de pact de neagresiune intre Ostaficiuc si PSD pentru anumite zone fierbinti, nu neaparat electorale, ci mai degraba legate de business.

Personal, nu pot sa cred in acest scenariu de tip blat, dintr-un singur motiv. Ostaficiuc nu-si poate permite sa piarda batalia electorala de la Faget pentru ca ar insemna ca-si incepe mandatul de presedinte al PD-L Timis cu un esec, in conditiile in care in turul I victoria a apartinut partidului sau. Dar, pana la urma, in politica nimic nu e imposibil, iar in Timis blatul e la ordinea zilei. Ramane sa asteptam ziua de duminica si apoi sa vedem cum stau lucrurile la Faget.

Asa cum am scris in postarile anterioare, eu sper ca PSD sa castige aceste alegeri, nu de alta dar in cazul in care ar pierde, organizatia Timis ar semana cu o unitate militara care a ramas fara steag.

Vio Bota

Reclame