In  cursul zilei de ieri, dupa pranz, pe mai multe motoare de cautare, a fost tastat numele meu, in asociere cu unele cuvinte cheie. Spre dezamagirea „internautilor”, motoarele nu au adus nimic nou sub soare. Nici nu aveau ce! Totusi, nu vreau sa las aceste incercari fara niciun raspuns si tocmai de aceea am un mesaj pentru cei care se intereseaza atat de mult de persoana mea, incat le cer servitorilor sa caute date si elemente noi sau vechi in legatura cu mine. Ca urmare, doresc sa le transmit „prietenilor” mei urmatoarele:

1. In cazul in care doriti sa intrati intr-o confruntare gen „guerilla electronica”, sunt incantat. Intr-un fel, marturisesc faptul ca de-abia astept. Ar fi pacat, nu-i asa, ca remarcabila mea colectie audio-video sa ramana intr-un cerc inchis, stocata in mai multe baze de date  si sa nu beneficieze de ea publicul larg. In acest mod, ar afla si cetatenii judetului  detalii spectaculoase despre unele dintre personajele care conduc Timisul.

2. Cea mai recenta inregistrare audio-video mi-a parvenit in aceasta seara, intr-un plic maro, pe care l-am gasit pe pragul usii de la birou. E atat de bine realizata…In imagini apare un tanar politician influent dintr-un partid aflat la guvernare la nivel local si judetean. Bietul de el, sarbatorea Valentines’ s Day intr-un club de fite situat intr-o zona centrala a municipiului. Starea avansata de ebrietate in care se gasea este greu de descris in cuvinte. Parca ar fi venit de la Ballantine’s Day! Exact la ora 4:25, politicianul nostru a fost, cu mare greutate, urcat intr-o masina de fabricatie germana (nu doresc sa dau, inca, numerele masinii), la volanul careia se afla o duduie tunsa frantuzeste. Pe influentul politician se chinuia sa-l urce pe locul din dreapta un alt barbat, apropiat de varsta cu acesta. Imaginile de interior, insa, ar face deliciul publicului, dar mai ales „discursul”…M-am intrebat si eu dupa ce am vazut si revazut inregistrarea, oare nu si-a dat seama ca cineva din apropiere il filmeaza, cu o camera ce dispunea de o rezolutie relativ buna?

Ajunge sau doriti mai multe detalii?

Cu prietenie, acelasi Vio Bota

P.S. Le multumesc anonimilor care imi lasa, constant, in plic asemenea inregistrari. Mai jos postez o parodie, asta pentru ca nu doresc, sincer, sa-l pun intr-o situatie jenanta pe personajul la care m-am referit. Ii recomand, doar, sa-si canalizeze cainii si slugile in alta parte si sa nu-i mai puna sa dea „search” cu numele meu. In principiu, ar trebui sa stie ca nu glumesc…

Reclame