Lumea politica si media timisoreana au intrat intr-o agitatie maxima de cateva zile. Motivul este unul cat se poate de banal si vizeaza un sondaj de opinie realizat la comanda PSD. Este adevarat ca liderii PSD Timis au anuntat, in urma cu cateva saptamani, ca vor realiza o cercetare sociologica la nivelul intregului judet, insa rezultatele nu au fost date inca publicitatii avand in vedere ca realizarea unui sondaj profesionist de opinie presupune o anumita durata de timp.

Ca la un semnal, de la finele saptamanii trecute, multi politicieni, de diverse culori si IQ-uri, la pachet cu cativa raspandaci de profesie, s-au transformat in investigatori incercand sa afle niste rezultate care inca nu sunt definitive.

Povestea are un umor caragialesc, iar comicul a fost deplin astazi cand, in plenul CJT, presedintele institutiei, Constantin Ostaficiuc, a anuntat ca detine datele din sondajul pesedistilor…Din cate am inteles, se vehiculeaza deja si anumite procente.

Nu stiu cum sa cataloghez toata povestea asta, insa as plasa-o undeva intre comic si ridicol, mai ales ca e vorba de o diversiune de trei lei, lansata probabil de diversi „baieti” din politica, dornici sa-si dea importanta. Pentru ca toata lumea sa fi linistita, va asigur ca zilele acestea abia se prelucreaza datele, asa ca mai este nevoie de putintica rabdare.

Vio Bota

Publicitate